ONZE BOUDOIR DIENSTEN

PLAN NU JOUW KENNISMAKING IN

Een Boudoirshoot is altijd maatwerk. Samen stemmen we af hoe jouw Boudoir Eperience eruit gaat zien. Welke settings ik klaar ga zetten voor je in de studio en wat je gaat dragen in deze settings. Voordat we starten nemen we samen door welke lingerie / accessoires je bij hebt of uit de ClientCloset wil gebruiken. Zo maken we een plan voor we starten met shooten.

Boudoir Experiences vinden plaats in onze ruime en luxe fotostudio in Dongen (Brabant). De studio is gevestigd in een historisch pand en heeft de meest prachtige sfeervolle ramen met prachtig licht waar we tijdens de shoot gebruik van maken. Daarnaast gaan we ook nog aan de slag met mijn flitsers voor een mooie artistieke belichting.

Fotoshoot in Lingerie, Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot - Lingerieshoot

Boudoirshoot

Een gepersonaliseerde en Empowerende ervaring waarbij vrouwen gedurende de hele fotosessie worden begeleid en ondersteund.  Met als resultaat prachtige en zelfvertrouwen-opbouwende foto's.

Lees meer >

Boudoirshoot voor je bruiloft. Bridal Boudoir fotoshoot bij LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in bruidslingerie

Bridal Boudoirshoot

Een Bridal Boudoirshoot is een romantische en classy shoot. De foto’s zullen  elegant en stijlvol zijn en een prachtig cadeau voor je aanstaande echtgenoot / echtgenote.

Lees meer >

Boudoirshoot samen met je vriendin. Welkom bij de BFF Experience. Een Boudoir fotoshoot om jullie vriendschap te vieren.

BFF Experience

Het delen van een boudoirshoot creëert een unieke band tussen jou en je beste vriendin. Jullie kunnen elkaar supporten en aanmoedigen om uit jullie comfortzones te stappen en te shinen voor de camera.

Lees meer >

Persoonlijke service met premium Wall Art, Prints en Albums voor jouw Boudoir Fotoshoot.

Premium Wall Art, Prints en Albums

We bieden een scala aan hoogwaardige producten, waaronder prints, albums en Wall Art, zodat je jouw Boudoirfoto's voor het leven kan koesteren.

Lees meer >

Persoonlijke service met premium Wall Art, Prints en Albums voor jouw Boudoir Fotoshoot.

Jubileumshoot

In juli 2024 bestaan we alweer 10 jaar. Een 10-jarig jubileum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom nodig ik jou uit om dit samen met ons te vieren via ons zusterbedrijf MOOI! Fotografie

Ik wil meer weten >

PLAN NU JOUW KENNISMAKING IN

FAQ

Moet ik ervaring hebben als model voor een boudoirfotoshoot?

Absoluut niet! We hebben ervaring met klanten van alle ervaringsniveaus, en we zullen je door het hele proces leiden en poseren. De meeste vrouwen die een Boudoirshoot boeken hebben geen enkele ervaring met poseren of shooten. Ik doe de poses voor en doe met je mee. I got you girl!

 

Worden mijn afbeeldingen privé gehouden?

Ja, we geven prioriteit aan de privacy en vertrouwelijkheid van de klant. We delen je afbeeldingen alleen met jouw expliciete toestemming. Jij bent voor 100% de baas over wat er met jouw foto's gebeurd.

 

Wat moet ik dragen voor de fotoshoot?

Het belangrijkste is dat je je fijn en mooi voelt. Zorg dan ook voor lingerie waar JIJ je mooi in voelt. Maar denk ook eens aan kledingstukken waar jij je fijn in voelt. Bijvoorbeeld een grote oversized gebreide trui kan  ook heel tof zijn. Download op de HOME-pagina ook onze brochure vol met tips en informatie of lees alvast deze blog over de voorbereiding op jouw Boudoir Fotoshoot.

 

Ik vind niet alles mooi aan mijn lijf. Hoe ga je daar tijdens mijn boudoirshoot mee om?

Tijdens ons kennismakingsgesprek komt dit ter sprake. We bespreken wat je mooi vindt en wat je minder mooi of lastig vindt en op welke manier we daar rekening mee kunnen houden tijdens de shoot. Lees ook deze blog eens om te lezen wat een Boudoirshoot voor je zelfbeeld en zelfvertrouwen kan doen.

 

Moet ik eerst afvallen voor ik mijn shoot boek?

Nee! Dat hoeft helemaal niet. Een Boudoirshoot is voor alle leeftijden, figuren, maten en gewichten. Je moet doen waar jij je goed in voelt. Een paar kilo meer of minder... Je bent mooi zoals je nu bent. Lees hier ook meer over in deze blog.

Wanneer kan ik het beste mijn Boudoir Fotoshoot boeken?

Houdt agenda-technisch rekening met een wachttijd van ongeveer twee maanden. Soms komt er tussendoor nog wel eens een plekje vrij. Wil je iemand verrassen met een fysiek product van jouw shoot? Plan dan jouw shoot 3 maanden voor de dag dat je het cadeau wil geven. Gevoelsmatig is het beste moment wanneer jij er klaar voor bent. Bedenk dat je altijd redenen kan bedenken om het nog niet te doen, maar denk eens aan alle redenen om het wel te doen.

Met wat voor licht werk je in de Boudoir studio?

In onze mooie en ruime studio in Dongen werken we met zowel daglicht als met Artistiek (kunst)licht. We hebben een aantal settings bij onze prachtige raampartijen in de studio waar we gebruik maken van daglicht. Is het een donkere regenachtige dag? Geen nood! Dan zetten we gewoon een lamp buiten voor het raam. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om met onze flitser hele mooie artistieke beelden te maken. Denk ook eens aan mooie Silhouetten en Bodyscaping, om jouw unieke vormen mooi uit te lichten. Lees hier ook meer over in deze blog.

Unleash

Your Inner

Confidence

RESERVEER NU

Boudoirshoot in regio Tilburg: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfotoshoot Tilburg

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734