Vrouw in lingerie tijdens haar Boudoir Fotoshoot
Vrouw in lingerie op de vloer in een stijlvolle en vrouwelijk pose | LOUBOUDOIR
15 February 2023

9 tips om je voor te bereiden op jouw Boudoir Fotoshoot

Een boudoir fotoshoot kan best spannend zijn. De beste manier om jouw eventuele zenuwen de baas te worden, is door volledig voorbereid te zijn op jouw Boudoir fotoshoot.  Door een paar eenvoudige tips te volgen om je voor te bereiden op je shoot, voel je je al snel glamoureus en zelfverzekerd.
 

EEN MAAND VOOR JOUW BOUDOIR EXPERIENCE

WATER

Begin dagelijks met het drinken van water. Begin nu met hydrateren, want je huid zal je dankbaar zijn! Als je geen waterdrinker bent, breng het dan op smaak! Of probeer bruisend water met citroenen of limoenen. Wat je ook moet doen om je lichaam (en dus je huid!) te hydrateren.

SHOPPING

Bepaal wat je gaat dragen tijdens je boudoirshoot, maar ook wat je gaat dragen onderweg naar jouw Boudoir fotoshoot. Je wilt loszittende kleding aan om onderweg naar de shoot te dragen, zodat je geen (of zo weinig mogelijk) strepen of deuken van het elastiek op de huid krijgt. Heb je dit ook op je enkels en voeten?  Vermijd dan het dragen van sokken voor de shoot.

Kies dingen om te dragen tijdens de shoot waardoor je je mooi, zelfverzekerd en sexy voelt. Dit betekent niet per se dat je een hele collectie nieuwe lingerie nodig hebt. Denk na over hoe je je voelt in je favoriete spijkerbroek, je beste bh, je hoogste hakken of een oversized sweater. Waardoor voel jij je geweldig? En natuurlijk... Denk na over hoeveel je bedekken of showen tijdens de shoot. Jij bepaalt en niets moet.

HAAR EN MAKE-UP

Wil je je haar en make-up laten doen op de dag van jouw Boudoir Experience? Zorg dan dat je je afspraak alvast in hun agenda hebt staan. We hebben een fijne samenwerking met een salon in Dongen een paar minuten van de Boudoir studio vandaan. De afspraak duurt ongeveer 60 minuten dus zorg dat je deze minimaal een uur voor jouw boudoirshoot inplant. Lees hier meer over het arrangement.

 

TWEE WEKEN VOOR JOUW BOUDOIR EXPERIENCE

TEST JE ACCESOIRES

Als je van plan bent om zelf accesoires mee te nemen probeer ze vantevoren uit. Als je bijvoorbeeld voor het eerst een parelketting op een sensuele manier om je nek probeert te wikkelen, kan dat ongemakkelijk en zelfs een beetje gek aanvoelen. Speel van tevoren met eventuele accessoires die je van plan bent mee te nemen om te ervaren hoe ze in je handen aanvoelen en waar je je prettig bij voelt. Sieraden, schoenen, haarstukjes, hoeden of je bruidssluier zijn allemaal leuke ideeën om uit te proberen.

WAXING EN SHAVING

Maak een plan voor eventuele haarverwijdering. Niets is verplicht. Maar voorkom last-minute waxing om rode en geirriteerde huid op de foto's te voorkomen. Doe vooral waar je comfortabel mee bent zodat je je niet opgelaten voelt tijdens de shoot omdat je bijvoorbeeld alles weggehaald hebt terwijl je dat 

WATER - UP

Blijf nog steeds water drinken. Je bent goed bezig!

EEN PAAR DAGEN VOOR JOUW BOUDOIR SHOOT

ZET JE TAS KLAAR

Zet alles een paar dagen voor je Boudoir shoot al klaar. Dit geeft je tijd en rust om alles te verzamelen en te checken wat je misschien hebt gemist. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Pas al je lingerie of kleding die je meeneemt nog even van tevoren, om er zeker te zijn dat niks te klein is. Wij hebben liever een slip of string een maatje groter dan te klein. Nog even van tevoren alles passen zorgt ervoor dat je met een gerust hart naar jouw boudoir shoot kan. Neem je schoenen mee? Maak de onderkant van de  hakken schoon om vlekken op beeld te voorkomen.

BLIJF HYDRATEREN

Veel water in de dagen voorafgaand aan je shoot zal je huid een gezonde, mooie glans geven. Probeer dingen te vermijden die je huid uitdrogen, zoals koffie en alcohol.

MANICURE & PEDICURE

Zorg dat je nagels er netjes uitzien. Geef ze eventueel nog een mooi kleurtje. Je kan dit bijvoorbeeld matchen met een setje of houd het lekker neutraal. Geef je voeten nog een scrub en smeer ze lekker in.

SELF - CARE

Hydrateer je huid, slaap voldoende en eet een gezond ontbijt. Als je deze dingen doet als onderdeel van je ochtendroutine op de dag van jouw Boudoir Avontuur, voel je je alsof je de hele wereld aankan, zelfs je boudoirshoot.

Draag op de dag van de boudoir shoot geen strakke kleding die afdrukken op je huid kunnen achterlaten, die dan dan zichtbaar zijn op de foto. Bijvoorbeeld sokken of strakke spijkerbroeken.

Voordat je komt, eet iets voedzaams! Je hebt je energie nodig voor het poseren, dit kan soms best intensief zijn. 

HET IS ZOVER!! LET'S DO THIS

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW BOUDOIRSHOOT?

Foto van Malou Thomassen van LOUBOUDOIR | Boudoirfotograaf Brabant

It's your turn! Zoveel redenen om het wél te doen. Voelt het goed? Begint het al te kriebelen? Ben je enthousiast? Tijd om de volgende stap te zetten in jouw Boudoir Avontuur. Neem hier contact op en ik ga je helpen met de stappen die volgen.

Malou van LOUBOUDOIR
Boudoirfotograaf Dongen - Brabant

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734