Boudoir Fotograaf

Be

Awesome

Together

RESERVEER NU

Boudoirshoot met je beste vriending in Brabant: LOUBOUDOIR's Stijlvolle Boudoir Fotografie

SPECIAAL TARIEF

Voor de BFF-Experience betaal je € 100,00 extra opnamekosten in vergelijking met een normale Boudoirshoot, dus € 395,00. De pakketten waar je uit kan kiezen tijdens je bestelsessie na de shoot zijn hetzelfde. Tijdens de shoot worden jullie beiden afwisselend in dezelfde 3 settings gefotografeerd en eventueel nog een aantal foto's samen. 

Zo eindig je met een galerij verdeeld met foto's van jullie samen. Een totale galerij heeft meestal tussen de 45 - 55 foto's.

Boudoir Fotoshoot in regio Breda: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfshoot en fotoshoot in lingerie in Breda

BOUDOIR FOTOSHOOT MET JE BESTE VRIENDIN

Samen shooten terwijl je elkaar supprot

Oftewel de BFF - Experience. Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is om dit samen met je beste vriendin te doen. Jullie kennen elkaar door en door en hebben al de nodige avonturen samen beleefd. Door samen zo een fotoshoot te doen, creëer je een unieke band en maak je herinneringen voor het leven. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen, steunen en lachen tijdens de shoot, wat zorgt voor een ontspannen en vertrouwde sfeer. Het is een moment van samenzijn en empowerment, waarin jullie elkaar kunnen laten zien hoe prachtig en krachtig jullie zijn.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf en je vriendschap te vieren met de BFF - Experience. Samen creëren we een onvergetelijke Boudoirshoot waar jullie nog jarenlang met een grote glimlach op terug zullen kijken. Boek nu en laat je verrassen door de magie van deze bijzondere ervaring!

Plan nu een kennismakingsgesprek in om te bespreken hoe jullie boudoir fotoshoot eruit komt te zien.

Boudoirshoots in Brabant: LOUBOUDOIR's Stijlvolle Boudoir Fotografie
Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie
Boudoir Fotoshoot in regio Breda: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfshoot en fotoshoot in lingerie in Breda
oudoir Fotoshoot in regio Antwerpen in Belgie: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfshoot en fotoshoot in lingerie in Antwerpen Belgie
LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfotoshoot Tilburg
oudoir Fotoshoot in regio Antwerpen in Belgie: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfshoot en fotoshoot in lingerie in Antwerpen Belgie
Boudoir Fotoshoot in regio Breda: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfshoot en fotoshoot in lingerie in Breda
Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

WAAROM SAMEN EEN BOUDOIRSHOOT?

Empowerment samen beleven

Een Boudoir fotoshoot wordt nog specialer als je het samen met je beste vriendin doet. Het is een gedeelde ervaring van empowerment, waarbij jullie elkaar ondersteunen en aanmoedigen om je zelfverzekerd en prachtig te voelen.

Onvergetelijke Vriendschapservaring

Het delen van een boudoir shoot creëert een unieke band tussen jou en je beste vriendin. Met zijn tweeën de zenuwen trotseren, lachen om ongemakkelijke poses en elkaar bewonderen op een manier die je nooit eerder hebt gedaan, maakt het een onvergetelijke vriendschapservaring.

Dubbel zoveel  Zelfvertrouwen

Het delen van deze ervaring kan leiden tot een dubbele dosis zelfvertrouwen. Jullie kunnen elkaar supporten en aanmoedigen om uit jullie comfortzones te stappen en te shinen voor de camera. Het resultaat? Een boost van zelfvertrouwen die jullie beiden nog lang zullen voelen.

Unieke Vriendschap

Boudoirfoto's zijn niet alleen kunstwerken; ze zijn een weergave van jullie vriendschap. Door deze boudoir ervaring met zijn tweeën te doen, creëren jullie blijvende herinneringen aan een bijzondere periode in jullie leven. Deze beelden zullen niet alleen prachtige portretten zijn, maar ook een tastbare herinnering aan jullie unieke vriendschap.

KENNISMAKING

 

We bespreken vantevoren telefonisch of in de studio jullie wensen. We ontwerpen de shoot op basis van wat JIJ wil. 

BOUDOIR FOTOSHOOT

 

Time to shoot! We gaan aan de slag in de fotostudio in Dongen. Ik begeleid je tijdens de fotoshoot. No worries, I got you!

VOOR ALTIJD

 

Niemand kan je deze ervaring meer afpakken. Dit heb je toch maar mooi gedaan. Met prachtige boudoir foto's om naar terug te kijken.

BESTELSESSIE

 

Yes! Dit is het wachten waard. Ongeveer 2 - 3 weken na de fotoshoot gaan we de foto's bekijken in de Boudoir studio en jouw bestelling in orde maken.

YES! Dit willen wij

LINGERIE & ACCESSOIRES

De Clientcloset van onze studio heeft mooie accessoires, body's, mooie lange doeken en jurken. Maar we voorzien in beperkte mate in lingerie. Neem tijdens een kennismaking in de studio gerust een kijkje in de Clientcloset. Je hoeft ook echt niet bakken geld uit te geven aan lingerie. Eén of twee mooie setjes of een toffe body is genoeg. Het zou zomaar kunnen dat je de Boudoir foto's zonder lingerie met een bijvoorbeeld alleen een wit laken nog het mooiste vindt.

Boudoirshoot in regio Tilburg: LOUBOUDOIR - Stijlvolle Boudoirfotograaf in Brabant - Boudoirfotoshoot Tilburg

YES! Let's do this

Een van de belangrijkste redenen om een Boudoir fotoshoot met zijn tweeën te doen, is dat je je sneller op je gemak voelt wanneer je deze ervaring deelt met je beste vriendin. Boudoir fotografie kan voor sommige mensen best spannend zijn, omdat het gaat om het tonen van je meest elegante, sensuele maar ook kwetsbare kant.  Wanneer je dit met je bestie doet, voel je je meteen op je gemak. Jullie kennen elkaar vaak door en door, hebben jarenlang lief en leed gedeeld en hebben al de nodige avonturen beleefd. Zij ziet jouw mooiste kanten al vrouw, zoals je ze zelf niet altijd ziet. Door gezellig te lachen, elkaar aan te moedigen en te steunen tijdens de shoot, ontstaat er een ontspannen en vertrouwde sfeer. Dit zorgt ervoor dat je jezelf volledig kunt openstellen, zodat je kunt genieten van de ervaring zonder enige terughoudendheid. Het delen van deze intieme ervaring met je BFF maakt het des te specialer en zorgt ervoor dat jullie saampjes prachtige herinneringen creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir BFF - Fotoshoot te gaan beleven? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen door een fotoshoot ? Laat je gegevens achter en ik neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

ARE YOU READY?

Fotoshoot in Lingerie, Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot - Lingerieshoot

HAAR & MAKE-UP

Haar en make-up is niet inbegrepen bij de fotoshoot. We adviseren in ieder geval om wat extra aandacht aan jezelf te besteden.  Misschien maak je er een bijzondere dag van waarbij je je eerst laat verwennen in de salon om daarna te shinen tijdens de fotoshoot. En nu je er toch op je allerbest uitziet... Ga lekker lunchen of dineren met je partner of vriendinnen.

Speciaal voor jou hebben we een samenwerking met Debby en haar team van KnipmeK(n)apsalon! in Dongen.

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Ken je iemand uit je eigen omgeving, of kan je dit zelf? Dat is ook helemaal top natuurlijk. 

MEER INFORMATIE

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734