Overweeg je een extra vleugje glamour toe te voegen aan je boudoir ervaring? Denk er eens over om je kapsel en visagie professioneel te laten verzorgen. LOUBOUDOIR werkt samen met Knipmek(n)apsalon!, een fijne salon in Dongen op maar een paar minuten rijden naar de Boudoir studio van LOUBOUDOIR.

Ze beschikken over de expertise om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en jouw gewenste look te creëren voor jouw Boudoir shoot. Het uitbesteden van je haarstyling- en makeup betekent dat je deze zorgen loslaat. Terwijl jij je concentreert op het omarmen van je sensualiteit, zorgt een professional ervoor dat je er prachtig uitziet zonder enige stress.

Professionele styling zorgt niet alleen voor directe allure, maar ook voor langdurige resultaten. Je wilt tenslotte de hele Boudoir sessie lang stralen. Van sensuele poses tot intieme momenten, een professionele touch garandeert een blijvende indruk.

Herinner jezelf eraan dat deze luxe enkel een suggestie is; de keuze om haarstyling en make-up te laten verzorgen is volledig aan jou. Of je nu zelf aan de slag gaat of besluit om deze taak uit te besteden, het draait uiteindelijk om het vieren van jouw unieke schoonheid in deze bijzondere boudoirervaring.

 

HAAR & MAKE-UP

KIES JIJ HIERVOOR BIJ JOUW BOUDOIR FOTOSHOOT?

KNIPMEK(N)APSALON!

De salon van Debby Euren is al sinds 2014 een begrip in Dongen. De KnipmeK(n)apsalon! is een knusse salon op een prachtige locatie in het centrum van Dongen met een professioneel en vriendelijk team van haarstylisten die liefde en passie hebben voor haar, kapsels & beauty.

De salon is maar een paar minuten rijden naar de studio voor jouw boudoirshoot, superhandig!

ARRANGEMENT

Laat je haarstyling en make-up professioneel verzorgen door KnipmeK(n)apsalon! Dit arrangement is alleen geldig in combinatie met jouw Boudoir fotoshoot. Laat dan ook even weten aan de salon dat je van het Fotoshoot-arrangement gebruik wil maken:

Duur: ongeveer 90 minuten
Make-up: natural of avond-look
Haarstyling: model föhnen, simpel opsteken, krullen en/of stylen

Optioneel: nagels lakken/gelpolish. Laat de salon even weten of je het arrangement wil uitbreiden met nagels.

De tarieven van dit arrangement zijn € 80,00. Je kan dit zelf reserveren en afrekenen bij de salon. 

Reserveer op tijd om zeker te zijn van een plekje. Dit arrangement is voornamelijk te reserveren op donderdagen en vrijdagen.

Zorg dat je met een schoon gehydrateerd gezicht (zonder make-up) en gewassen droge haren naar de salon toe komt, zodat wij jouw haren en gezicht meteen kunnen verwennen en je er prachtig (nog mooier) uit komt te zien tijdens de shoot.

Je kunt je ''haar & make-up voor Fotoshoot arrangement'' gemakkelijk zelf reserveren via de website van KnipmeK(n)apsalon! KLIK HIER om naar de website van KnipmeK(n)apsalon! te gaan om te reserveren.

Wij wensen wij jou veel plezier tijdens het arrangement.

Liefs KnipmeK(n)apsalon!

NOG GEEN BOUDOIR FOTOSHOOT GEBOEKT?

Neem HIER contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. You got this!

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734