MODELLEN

CONTRACT

LET'S MAKE MAGIC

Yes! We gaan toffe content maken. Het is altijd fijn om dan goede en duidelijk afspraken met elkaar te maken over de verwachtingen over en weer. Lees dit dat ook goed door voordat je je gegevens achterlaat voor akkoord.

VOORWAARDEN

MODELLEN

A. Je krijgt een shoot in ruil voor persoonlijk gebruik van de beelden. Tijdens deze shoot kan het zijn dat ook korte videobeelden gemaakt voor website / socials. Er wordt gevraagd om ook items uit de ClientCloset te dragen en content te maken dat nog geen onderdeel uitmaken van het actuele portfolio van LOUBOUDOIR. Dit gebeurt altijd in overleg. Het is belangrijk dat je comfortabel bent in lingerie en "bedekt naakt".

B. Je laat je een positieve review met tekst achter op de Google Business page van LOUBOUDOIR en op Facebook.

C. Het model mag de foto’s gebruiken en openbaar maken voor promotie doeleinden van haar werk als model en voor persoonlijk gebruik. Ieder andere openbaarmaking van de foto’s door het model zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf is niet toegestaan. Het model mag de foto’s niet plaatsen op een betaalde website. De eventuele visagist heeft gelijke gebruiksrechten als hierboven genoemd voor model, met de zelfde beperkingen. Het is niet toegestaan de foto's te verstrekken aan derde partijen voor gebruik en/of commercieel gebruik.

D. De fotograaf heeft het onverdeeld auteursrecht van de foto’s, met inbegrip van het recht tot openbaarmaking. De fotograaf mag de foto’s gebruiken en openbaar maken voor promotiedoeleinden van zijn werk als fotograaf. Openbaarmaking kan geschieden op portfolio en/of website,  Social Media (bijv Instagram, Tiktok of Facebook), Fotofora (bijv www.zoom.nl), promotiemateriaal (online en offline), demo-producten en Fototentoonstellingen. Overige publicatie vindt plaats na schriftelijk overleg tussen fotograaf en model. Bij het intrekken van de toestemming door het model zal een bedrag van € 600,00 per shoot bij het model / ambassadeur in rekening gebracht worden ter compensatie van de geïnvesteerde tijd en materialen.

G. Model en eventueel Visagist ontvangen voor de TFP - fotoshoot geen financiële vergoeding. Model en/of Visagist ontvangen van de fotograaf een link naar een online galerij waar de bewerkte foto's gekozen en gedownload kunnen worden. De galerij bevat tussen de 10 - 20 bewerkte foto's. Model en eventueel Visagist ontvangen het eindresultaat in digitale vorm in web resolutie .JPEG, zelf af te drukken tot A4 formaat.  Alle foto’s mogen uitsluitend in ongewijzigde vorm worden gebruikt. Bewerking van de foto's is dus niet toegestaan.

H. Indien een van de partijen tot publicatie etc., anders dan afgesproken, wil overgaan is dit pas toegestaan nadat: 1. de ander(en) uitdrukkelijk schriftelijk toestemming heeft verleend 2. er schriftelijk overeenstemming is over de financiële vergoeding

In elk geval zal de fotograaf uitdrukkelijk en schriftelijk toestemming vragen aan het model, om enig werk voor publicatie te mogen gebruiken, anders dan hierboven aangegeven. Indien het werk voor financieel commerciële doeleinden wordt gebruikt, anders dan hierboven genoemd zullen model en fotograaf vooraf schriftelijk vastleggen op welke wijze de beloning van het model zal worden geregeld.

Fotograaf: Malou Thomassen | LOUBOUDOIR & MOOI! Fotografie
Fotostudio: Lage Ham 50, 5102AD in Dongen

Voor akkoord vanuit model:

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734