WORDT JIJ BOUDOIR AMBASSADEUR?

Spreekt onze stijl van fotograferen en de boodschap achter onze Boudoirfotografie jouw enorm aan? Wil jij onderdeel zijn van het uitdragen van deze boodschap door middel van toffe Boudoir foto's van jezelf? Dan is een rol als Ambassadeur van LouBoudoir misschien wel iets voor jou!

I DIDN'T

CHANGE

I JUST FOUND

MYSELF

Bij LouBoudoir geloven we in het delen van zelfvertrouwen, beauty en empowerment.

Ons ambassadeursprogramma biedt een unieke kans om deel uit te maken van onze gemeenschap en tegelijkertijd te genieten van exclusieve voordelen.

Lees hieronder waarom jij een LouBoudoir-ambassadeur zou moeten worden.

 

WAAROM LOUBOUDOIR AMBASSADEUR WORDEN?

BELEEF LOUBOUDOIR

Onderga minimaal twee gratis boudoir (mini) fotosessies, elk gewaardeerd op € 600,00. Laat je op je mooist vastleggen in jouw krachtigste en meest zelfverzekerde momenten.

VERDIEN TERWIJL JE DEELT

Verdien € 50,00 commissiekrediet voor elke succesvolle verwijzing die tijdens jouw ambassadeurstermijn een boudoirsessie via jou boekt. Gebruik dit tegoed voor sessies, pakketten, collecties, producten en meer.

BEAUTY IN BEELD

Ontvang minimaal vijf bewerkte beelden per sessie. En, als je wilt, kun je extra afbeeldingen en producten aanschaffen tegen een exclusieve ambassadeursprijs.

REGELS & VOORWAARDEN

Om deel te nemen, is het belangrijk dat je:​

  • Bereid bent een modelvrijgave te ondertekenen. Oftewel je gaat akkoord met gebruik van de beelden in online en offline marketing / portfolio.

  • 21 jaar of ouder bent en je identificeert als vrouw (cis of trans) of non-binair.

  • Binnen een redelijke afstand van Dongen woont (Brabant)

  • In een periode van 6 maanden minimaal 2x een ochtend beschikbaar bent voor studio-activiteiten / shooten. Er zullen ook korte video-opnames gemaakt worden voor website / socials.

  • Comfortabel bent met het delen van promotioneel materiaal op jouw eigen sociale mediaplatforms.

  • Comfortabel bent in lingerie en bedekt naakt.

  • Bereid bent om in passende items uit de ClientCloset van LouBoudoir gefotografeerd te worden.

  • Comfortabel bent om ook nieuwe settings en ideeën mede in uitvoering te brengen.

  • Geplande fotosessies niet annuleert en je conformeert aan de oorspronkelijke Afspraken.

KLAAR OM JOUW UNIEKE REIS MET LOUBOUDOIR TE DELEN EN ANDEREN TE INSPIREREN? MELD JE NU AAN EN ONTDEK EEN WERELD VAN EMPOWERMENT, SCHOONHEID EN EXCLUSIEVE VOORDELEN!

Er worden uiteindelijk 3 ambassadeurs geselecteerd voor de periode van 1 januari 2024 tot 1 juli 2024. Daarna begint weer een nieuwe periode met 3 nieuwe ambassadeurs. In deze samenwerking is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen de Ambassadeurs en mij (Malou).

Naast telefonisch contact vind er ook nog een persoonlijke kennismaking plaats.

Wordt je Ambassadeur? Dan zetten we de afspraken en modelvrijgave ook nog even op papier.Naast een goede match zijn we ook op zoek naar verscheidenheid in onze ambassadeurs. Alle leeftijden, maten en wat dan ook is welkom om zich aan te melden. Doen!

AANMELDEN KAN TOT 31 DECEMBER 2023

Ben je er klaar voor om jouw eigen Boudoir avontuur samen te beleven en te delen? Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te showen en op beeld vast te leggen in het Ambassadeursprogramma van LOUBOUDOIR? Meld je dan hieronder aan. Na een voorselectie zullen in de loop van december de eerste kennismakingen ingepland worden. Uit deze kennismakingen worden maximaal 3 ambassadeurs gekozen voor de eerste 6 maanden van 2024.

ARE YOU READY?

LOUBOUDOIR is onderdeel van MOOI! Fotografie.  Op alle Boudoirshoots zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN en de PRIVACYVERKLARING van toepassing.

© MOOI! Fotografie 2024 | All rights reserverd 

Logo van Boudoirshoot LOUBOUDOIR, Boudoirfotograaf in Dongen, Brabant, Tilburg, Antwerpen en Breda voor en stijlvolle Boudoir fotoshoot in lingerie

Follow us

Menu

Adres Studio LouBoudoir

Lage Ham 50C
5102AD in Dongen (Brabant)

KvK: 66062233
BTW-ID NL001678662B59

Contact

info@louboudoir.nl
06-48937734